As Oy Espoon Bakery Villas I & II

NÄYTTÄVÄ JA LAADUKAS

"Upeat kodit edustavat modernia skandinaavista arkkitehtuuria parhaimmillaan."

Näyttävä, erittäin edustava, valkorapattu laadukas Lammin kivitalo vaativaankin makuun. Arvostetulle, halutulle ja turvalliselle Mankkaan alueelle on vuonna 2019 valmistunut 11 upeaa As Oy-muotoista, autokatoksilla kytkettyä erillistaloa.

Nämä loistavalla sijainnilla, arkkitehti Tero Seppäsen suunnittelemat upeat kodit edustavat modernia skandinaavista arkkitehtuuria parhaimmillaan. Kodit on suunniteltu auringon kannalta optimaalisesti pihoineen eteläsuuntaan. Avara, näyttävä ja pieteetillä suunniteltu sekä toteutettu koti, viimeistellyllä taloyhtiön piha-alueella, pienintäkään yksityiskohtaa unohtamatta. Nämä asunnot tulvivat valoa ja avaruutta. Olohuone-keittiöstä on suora kulkuyhteys eteläsuuntaan sijoitetulle omalle pihalle sekä terassille, johon optiona on lasitusmahdollisuus n. 10 m² osalle.

Nämä kodit edustavat viimeisintä skandinaavista tyylikkyyttä upeilla pohja- ja materiaaliratkaisuilla. Taloyhtiö kokonaisuutena on Mankkaan alueen helmi; viimeisteltyine pihaistutuksineen sekä muurikivetyksineen yhteisillä alueilla. Lisäksi ajotiet on asfaltoitu ja jokaisen kodin edusta on viimeistelty kivetyksin. Asumismukavuutta lisää yhteisen piha-alueen lasten leikkipaikka. Tästä kaikesta muodostuu kaunis ja tyylikäs kokonaisuus.