Aito Kivitalot

Uudisrakentamista suurella sydämellä.

“Laaturakentamista
– tyylillä ja taidolla.”

Aito Kivitalot on kivitalorakentamisen vahva ammattilainen, jonka erityisosaamista ovat laadukkaat, hyvin suunnitellut ja yksilölliset asuinrakennukset.

Rakennamme hyvin suunniteltuja ja asiakkaan toiveiden mukaan räätälöityjä lämminhenkisiä koteja pääkaupunkiseudun halutuille arvoalueille. Meille uusi koti on paljon muutakin kuin vain talo, jossa asut. Toimivuus, laadukkuus ja viihtyvyys ovat avainsanoja Aito Kivitalojen uudiskohteissa. Rakentamisessa panostamme erityisen voimakkaaksi uudiskohteidemme hankesuunnitteluun, asiakaslähtöiseen ja tehokkaaseen tilasuunnitteluun sekä asiakkaan asumiselinkaaren pitkäjänteiseen kehittämiseen.

Olemme kivirakentamisen huippuosaajia ja panostamme laadukkaaseen rakentamiseen. Meillä on erittäin laaja yhteistyökumppaniverkosto, joka osaltaan vahvistaa erikoisosaamistamme haastavien ja vaativien kohteiden rakentajana. Käyttämämme yhteistyökumppanit ovat alansa huippuja, joiden ammattitaitoon voimme luottaa kaikissa tilanteissa.

Asiakas on meille aina keskipisteessä. Teemme rakentamista asiakasta kuunnellen. Haluamme panostaa kaikessa tekemisessämme hyvään laatuun sekä ainutlaatuiseen asiakaskokemukseen. Asiakkaana sinulla on mahdollisuus vaikuttaa – esimerkiksi pohjaratkaisuihin ja pintamateriaaleihin. Muokkaamme yhdessä uudesta kodistasi juuri sinun näköisesi kodin. Sinun viihtymisesi on meille tärkeää.

Unelmiesi Aito Kivitalo

Jätä meille viesti, niin olemme sinuun yhteydessä.

    KAI MYLLYNEVA

    +358 (0)40 070 2634
    kai.myllyneva@aitokivitalot.fi
    Kelkkamäentie 3, 02610 Espoo